Tuesday, June 17, 2014

Κασίνης: Θα διαψευστούν οι Κασσάνδρες | Sigma Live

Κασίνης: Θα διαψευστούν οι Κασσάνδρες

Καθοριστικές οι έρευνες ΕΝΙ-Kogas

17 Ιούν. 2014
Θα διαψευστούν όσοι εκφράζουν φοβίες για τις ποσότητες κοιτασμάτων στην αποκλειστική οικονομική μας ζώνη, δήλωσε στο InBusinessNews o Σόλων Κασίνης πρόεδρος της σχολής “SOLON KASSINIS ENERGY TRAINING SCHOOL AND RESEARCH CENTER” στο πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

«Θα εκλείψουν οποιεσδήποτε φοβίες από ορισμένους που λένε ότι δεν έχουμε αρκετές ποσότητες, αυτό σας το διαβεβαιώνω εγώ και οπωσδήποτε αυτή θα είναι η βάση και για ουσιαστική αξιοποίηση των υδρογονανθράκων στην Κύπρο» συμπλήρωσε ο κ. Κασίνης.

Επιπλέον, επανέλαβε ότι το κοίτασμα στο Οικόπεδο 12 είναι «πρώτης τάξεως». «Το κοίτασμα μας είναι πρώτης τάξεως. Η  παραγωγική του διαδικασία είναι τέτοια που οπωσδήποτε με την πίεση την ίδια, παράγει πάρα πολύ ψηλές ποσότητες χωρίς κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε.

Ο κ. Κασίνης μιλούσε στο πλαίσιο της τελετής των  εγκαινίων του Πανεπιστημίου UCLαn Cyprus.

Link to source: http://www.sigmalive.com/inbusiness/news/business/energy/%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%88%CE%B5%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CF%82